Παρασκευή 16 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εντείνουν τη μάχη για την ενίσχυση του Κόμματος

Μάχη ώστε να εκφραστεί αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Γενάρη από τους Ελληνες μετανάστες δίνουν οι Οργανώσεις Εξωτερικού του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Κόντρα στις δυσκολίες, η μέχρι τώρα ανταπόκριση των Ελλήνων μεταναστών είναι σημαντική, με αρκετούς να έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια ώστε, ακόμη και με ένα ταξίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο, να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται οι εξής εκδηλώσεις:

-- Οι οργανώσεις του ΚΚΕ στη Γερμανία διοργανώνουν προεκλογικές εκδηλώσεις με κεντρικό ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ, αύριο Σάββατο στις 7 μ.μ. στην Κολωνία, στους χώρους της Alte Feuerwache, Melchiorstr. 3, και την Κυριακή 18/1 στις 3 μ.μ. στη Νυρεμβέργη, στο κτίριο όπου στεγάζεται η κοινότητα, Adam-Klein-Str. 6.

-- Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στο Παρίσι διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση ενόψει των βουλευτικών εκλογών και αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στη Γαλλία, αύριο Σάββατο, στις 19.00, στην αίθουσα «Ageca» (177 rue de Charonne, 75011 Paris - metro Philippe Auguste, Charonne, Nation).

-- Εκδήλωση μπροστά στις εκλογές διοργανώνει η ΤΟ Βρετανίας του ΚΚΕ, την Κυριακή 18/1 στις 13.00, στη διεύθυνση 94 Camden Rd, London, Ν11 9ΕΑ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ