Τρίτη 1 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων για σήμερα, Τρίτη, προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική-- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Μαρίνας στο Περιστέρι θα μιλήσει ο Γ. Τημπλαλέξης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου.

-- Στις 10 π.μ. σε εργαζόμενους στο Εθνικό Τυπογραφείο θα μιλήσει ο Σπ. Χαλβατζής, βουλευτής του Κόμματος.

Στην Κεντρική Μακεδονία-- Στις 9 π.μ., στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δημαρχείου του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, στο Πανόραμα, θα περιοδεύσει ο Οδ. Μαάιτα, υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη.

-- Στις 10 π.μ., στο ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

-- Η Ελένη Γερασιμίδου, βουλευτής του ΚΚΕ, στις 11.30 π.μ., θα περιοδεύσει στη Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, στις 6 μ.μ. θα μιλήσει σε σύσκεψη με γυναίκες στο Χέρσο και στις 8 μ.μ. σε σύσκεψη με γυναίκες στο Δροσάτο.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε Μονόλοφο και Πετρωτό θα περιοδεύσει ο Α. Θεμελής, υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

-- Στις 7 μ.μ., στον Τρίλοφο θα περιοδεύσει ο Φ. Καρκατζούνης, υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης.

Στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη-- Στις 7 π.μ., στις Τεχνικές και Διοικητικές Υπηρεσίες του ΟΤΕ στην Αλεξανδρούπολη θα περιοδεύσουν ο Αν. Βλισίδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Εβρου και ο Σ. Δευτεραίος, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

-- Στις 6 μ.μ., σε Πόρο, Κήπους, Γεμιστή θα περιοδεύσει ο Σ. Δευτεραίος.

-- Στο ΙΚΑ και το Ταχυδρομείο θα περιοδεύσει ο Χρ. Ποτόλιας, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας.

-- Στις 5.30 μ.μ., σε Ορφάνι, Κάρυανη, Οφρύνιο θα περιοδεύσει ο Στ. Μπράτσος, υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου.

Στη Θεσσαλία-- Συγκέντρωση, στις 11 π.μ., στην πλατεία των Φαρσάλων, με ομιλητή τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

-- Περιοδεία, στις 8 π.μ., στο Δημαρχείο Λάρισας και στις 11 π.μ., στην Αντιπεριφέρεια Λάρισας, με τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα-- Περιοδεία στις 6 π.μ. στα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ στα Ιωάννινα, με τον υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννιτών Τ. Τασιούλα.

-- Περιοδεία στις 8.45 π.μ., στο Θεσσαλικό ΙΕΚ στα Ιωάννινα, με την υποψήφια περιφερειάρχη Ηπείρου Ολυ Τσουμάνη.

-- Περιοδεία στις 2.30 μ.μ. στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ στα Ιωάννινα, με την Ολυ Τσουμάνη και τον Τ. Τασιούλα.

-- Περιοδεία στις 11 π.μ. στο ΤΕΙ Ηπείρου (παράρτημα Πρέβεζας) και στις 7 μ.μ. στα χωριά Ριζά και Χειμαδιό, με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Κ. Κωτσαντή και τον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας Γ. Νόβα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ