Σάββατο 29 Μάρτη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κομμένο και ραμμένο στα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το πολυνομοσχέδιο

Eurokinissi

  • Τα μέτρα, που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο, αποτελούν πολιτικές της ΕΕ και απαιτήσεις του κεφαλαίου. Υπήρχαν και δρομολογήθηκαν προ κρίσης και μνημονίων και θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν ακόμη κι αν τα μνημόνια τελειώσουν με αυτήν τη μορφή.
  • Η κυβέρνηση κοροϊδεύει ξεδιάντροπα όταν υπόσχεται καλύτερες μέρες με το τέλος των μνημονίων και με κάποια ανάκαμψη της οικονομίας, όταν μάλιστα η ΕΕ έχει διαμορφώσει νέους μηχανισμούς επιτήρησης, για να προωθεί την αντιλαϊκή πολιτική.
  • Μας κοροϊδεύουν και τα άλλα κόμματα της ΕΕ και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ που, ενώ δίνει καθημερινά διαπιστευτήρια στον ευρωμονόδρομο και τον ΣΕΒ, υπόσχεται ανακούφιση του λαού μέσα από διαπραγματεύσεις εντός αυτών των τειχών.
  • Καμία αναμονή, καμία εμπιστοσύνη στις κυβερνήσεις και τα κόμματα της ΕΕ. Τα επόμενα χρόνια αυτός ο δρόμος θα γίνει ακόμη πιο σκληρός για το λαό. Τώρα χρειάζεται οργάνωση, ανασύνταξη, αγωνιστική απάντηση, λαϊκή συμμαχία εργατών, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, νέων, γυναικών ενάντια στον κοινό αντίπαλο που είναι η ΕΕ, τα μονοπώλια και τα κόμματά τους. Ισχυρό ΚΚΕ για να σπάσουμε τα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων.

ΣΕΛ.  4

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ