Σάββατο 29 Μάρτη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Σήμερα, στις 11 π.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου. Αύριο, στις 7 μ.μ. στην Ομόνοια

  • Σήμερα, Σάββατο, στη Θεσσαλονίκη, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση ενάντια στο πολυνομοσχέδιο, στις 11 π.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου.
  • Σε συγκέντρωση στην Ομόνοια, αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., μέρα που αναμένεται να συζητηθεί και να ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, καλεί το ΠΑΜΕ. Στη συγκέντρωση καλεί τους συλλόγους και τις ομάδες της η ΟΓΕ. Στην ανακοίνωσή της σημειώνει: «Η μέρα ψήφισης στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει τα νέα μέτρα που αποφάσισαν κυβέρνηση και τρόικα, στην κατεύθυνση της πολιτικής της ΕΕ, πρέπει να βρει τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων στο δρόμο. Η κατάργηση επιδομάτων, ανάμεσα στα οποία και τα επιδόματα μητρότητας, ο οικονομικός στραγγαλισμός των ασφαλιστικών ταμείων, το σφίξιμο της θηλιάς γύρω από τους αυτοαπασχολούμενους, η επέκταση των δουλεμπορικών γραφείων θα μας βρουν απέναντί τους».
  • Αύριο, Κυριακή, στη 1 μ.μ., επίσης στην Ομόνοια, διοργανώνει συγκέντρωση η ΠΑΣΕΒΕ, αντιδρώντας στα μέτρα του πολυνομοσχεδίου που αφορούν σε ρυθμίσεις για τη λεγόμενη «απελευθέρωση» κλάδων, που οδηγούν σε παραπέρα μονοπώληση της αγοράς (ταξί, γάλα, φάρμακο, βιβλίο κ.λπ.). Στη συγκέντρωση καλούν οι Επιτροπές Αγώνα στα ταξί. Την ίδια μέρα, θα γίνουν συγκεντρώσεις και εξορμήσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org