Τρίτη 25 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
Ζητάμε την κατάργηση όλων των διοδίων τώρα!

Σε δήλωσή του, για τις προκλητικές αυξήσεις - «φωτιά» των διοδίων και την τοποθέτηση νέων, ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής στις επικείμενες εκλογές, τονίζει:

«Είναι απαράδεκτο, σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός έχει υποστεί μια τεράστια μείωση του εισοδήματός του, που έχει χρυσοπληρώσει την κατασκευή σύγχρονων δρόμων, που πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα, η κυβέρνηση να τον χαρατσώνει, να του απαγορεύει ουσιαστικά την καθημερινή του μετακίνηση με τα πανάκριβα διόδια που έχουν περικυκλώσει την Αττική.

Είναι πρόκληση για το λαό, τόσο από τα κόμματα της συγκυβέρνησης όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, ενώ επανειλημμένα οι προτάσεις του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να διεκδικήσει η Περιφέρεια την κατάργηση των διοδίων, καταψηφίστηκαν από όλες τις άλλες δυνάμεις.

Είμαστε αντίθετοι στις προκλητικές αυξήσεις - "φωτιά" των διοδίων και στην τοποθέτηση νέων. Ζητάμε την κατάργηση όλων των διοδίων τώρα! Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις ενάντια σε όσους πάλεψαν και παλεύουν κατά των αυξήσεων και των νέων τοποθετήσεων διοδίων».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org