Τετάρτη 2 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παριστάνουν τους ... ανήξερους

«Τότε δεν τους ξέραμε», ισχυρίστηκε ο κ. Πρετεντέρης στο «Μέγκα», αναφερόμενος στη στάση των ΜΜΕ όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Αλλά προκαλεί κατάπληξη, άνθρωποι όπως οι τηλεαστέρες που (λένε ότι) τα ξέρουν όλα, να παριστάνουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι πολιτικοί τους φίλοι τους ανήξερους.

Ηταν ανήξεροι, για παράδειγμα, για την ύπαρξη ναζιστικού μορφώματος που έχει διακηρύξει τη λειτουργία του από το 1983. Ηταν ανήξεροι για τον ιδρυτή του, τον Μιχαλολιάκο, που είχε καταδικαστεί από το 1978 για ακροδεξιά τρομοκρατία και για τις βόμβες στο ΡΕΞ και στην ΕΛΛΗ. Ηταν ανήξεροι για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του φοιτητή Κουσουρή και των συναδέλφων του το 1998 στην Ευελπίδων. Ηταν ανήξεροι περί το όνομα «Περίανδρος». Ηταν ανήξεροι για το γεγονός ότι ο επί Παπαδήμου συγκυβερνήτης των Σαμαρά - Βενιζέλου, ο Καρατζαφέρης, είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. το 2002 τέσσερα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής.

Πριν φτάσουμε, δηλαδή, στα πογκρόμ κατά μεταναστών, στη δολοφονική επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα, στο έγκλημα στο Κερατσίνι, όλα τα προηγούμενα τους ήταν... άγνωστα.

Αλλά τώρα τα... έμαθαν. Μπράβο!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ