Παρασκευή 13 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ
Μαζί και στη συνέχεια του αγώνα

Σε κλίμα αγωνιστικό όπου φάνηκε η διάθεση για συνέχιση και παραπέρα προώθηση του συντονισμού του αγώνα των δημοσιογράφων και των άλλων εργαζομένων στον Τύπο ενόψει κλιμάκωσής του, έγινε χτες η συνάντηση των προέδρων των συνεργαζόμενων Ενώσεων των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, η οποία έχει αποφασίσει νέα απεργιακή κινητοποίηση, 48ωρη τούτη τη φορά μετά το Πάσχα, όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν για την ανάγκη συνέχισης και κλιμάκωσης του ενωμένου αγώνα των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Επίσης, συζητήθηκε η καλύτερη προετοιμασία με συντονισμό ενεργειών ώστε να φανεί πιο αποφασιστική η παρέμβαση του κλάδου για να υποχρεωθούν οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ να υπογράψουν ικανοποιητικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για όλα τα Μέσα.

  • Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Λάρισας με ψήφισμά του χαιρετίζει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στα ΜΜΕ και εκφράζει τη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματά του για αντικειμενική ενημέρωση και ικανοποιητικές ΣΣΕ. «Σήμερα είναι ανάγκη αυτός ο αγώνας να συνεχιστεί συντονισμένα από όλους τους εργαζόμενους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών μας», τονίζεται στο ψήφισμα που καταλήγει: «Πιστεύουμε ότι η αγωνιστική κατεύθυνση αποτελεί εγγύηση για νέες κατακτήσεις, μπροστά στην επίθεση που δεχόμαστε το σύνολο των εργαζομένων από κυβέρνηση - βιομηχάνους».

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ