Παρασκευή 12 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Κινητοποίηση για τη Σύμβαση

Συγκέντρωση - συλλαλητήριο οργανώνει η Γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ αύριο Σάββατο 13 Απρίλη, στις 11.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, κλιμακώνοντας τη δράση για την υπεράσπιση των ΣΣΕ αλλά και ενάντια στην τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσαν εκπρόσωποι των Σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, κατήγγειλαν ότι η μεγαλοεργοδοσία επιχειρεί να βάλει εμπόδια στην ταξική οργάνωση της εργατικής τάξης και στη δράση του ΠΑΜΕ. Ως παράδειγμα ανέφεραν τη βιομηχανία «ΒΙΟΡΟΛ» στην Χράνη Πιερίας όπου ο εργοδότης επιτέθηκε στο κλιμάκιο του ΠΑΜΕ που ενημέρωνε τους εργάτες για τις εξελίξεις για τις κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και καλούσε τους εργάτες να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και στην απεργία της πρωτομαγιάς.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους και όλο το λαό σε αγωνιστική - ταξική συστράτευση και οργάνωση της πάλης, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στις κατοικίες, για την προάσπιση των εργατικών-λαϊκών δικαιωμάτων με προοπτική την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ