Κυριακή 7 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική εξόρμηση για την πρόταση του Κόμματος

Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 10 π.μ. συγκέντρωση στην Αρτέμιδα, αίθουσα Δημ. Συμβουλίου, 5η στάση Βραυρώνας, με ομιλητή τον Συρίγο Βάλσαμο, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο, στον πολυχώρο του κινηματογράφου «ΑΡΤΕΜΙΣ», πλ. Μαρκοπούλου, με ομιλητή τον Χ. Κατσώτη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στην Πεύκη, στο Δημαρχείο, αίθουσα «Μαν. Αναγνωστάκη», με ομιλήτρια την Ελίνα Χαιρικάκη, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση των ΚΟΒ ιδιωτικών υπαλλήλων στην αίθουσα λογιστών, Κάνιγγος 27, με ομιλητή τον Γ. Σκιαδιώτη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στον Αλιμο, στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου, με ομιλήτρια την Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στη Φιλαδέλφεια, στο πνευματικό κέντρο Χαλκηδόνας, με ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 10.30 π.μ. σε συγκέντρωση των οδηγών φορτηγών στα γραφεία της ΚΟ Πειραιά θα μιλήσει ο Τ. Στουραΐτης, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 12.30 μ.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων σε ναυτιλιακές εταιρείες στα γραφεία της ΚΟ Πειραιά θα μιλήσει ο Δ. Μπουρνάς, στέλεχος του Κόμματος.

Αύριο Δευτέρα

-- Στις 9 π.μ. σε συγκέντρωση στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Βοτανικό θα μιλήσει ο Γ. Τόλης, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 11 π.μ. περιοδεία στο Εθνικό ίδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων με την Σπυρέττα Παναγή, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 5 μ.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων της Αχτίδας Επισιτισμού - Τουρισμού της ΚΟ Αττικής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδικάτου Οικοδόμων (πλ. Κάνιγγος), θα μιλήσει ο Κ. Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση αυτοαπασχολούμενων της Αχτίδας ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής, στην αίθουσα του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (Σωκράτους 23, 4οςόροφος) θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Σωματείου Λογιστών Αθήνας (Κάνιγγος 27) θα μιλήσει ο Χ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Κηφισιά, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Π. Παπαγεωργόπουλος, μέλος του γραφείου της ΕΠ.

Την Τρίτη 9/4

-- Στις 12 μ. περιοδεία στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ (οδός Καρόλου) με την Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στη 1 μ.μ. περιοδεία στα ΕΛΤΑ Πατησίων με τον Σπ. Μπότση, μέλος της ΕΠ.

Την Τετάρτη 10/4

-- Στις 9 π.μ. σε συγκέντρωση στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Ελληνικό θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ