Κυριακή 18 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Κυριακή:

-- Στις 6.30 μ.μ. στα Μέγαρα, στη Βιβλιοθήκη του Δήμου, συγκέντρωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Γ. Γκιόκας, βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 11.30 π.μ. στο Χαλάνδρι, στο Κέντρο Νεότητας (Δαναΐδων & Αντιγόνης), συγκέντρωση με ομιλητή τον Μπ. Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στα Μελίσσια, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Πλατεία Ελευθερίας), συγκέντρωση με ομιλητή τον Π. Παπαγεωργόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 19/3:

-- Στις 7 μ.μ., στο Νέο Ηράκλειο, στο πολιτιστικό πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» συγκέντρωση με ομιλητή τον Κ. Ζιώγα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ιλιον, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, συγκέντρωση με ομιλητή τον Γ. Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. περιοδεία στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αιγάλεω με τον Γ. Γκιόκα, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 7 π.μ. περιοδεία στην εταιρεία THYSSEN με τον Κ. Ζιώγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 4 μ.μ. στην ΕΠΑΣ Περιστερίου (Χωράφα) θα περιοδεύσει ο Β. Μαρούπας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στου Γκύζη, στο Πολιτιστικό Κέντρο (οδός Βαφειοχωρίου & Καρολίδου 2) συγκέντρωση με ομιλητή τον Στ. Λίτσα, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Περιστέρι, σε συγκέντρωση που οργανώνει η ΚΟΒ Κηπούπολης στο καφενείο «Μουριά», θα μιλήσει ο Π. Σοφός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., συγκέντρωση των ΚΟΒ Κέντρου Περιστερίου - Μπουρναζίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Ξυλοτεχνία) με ομιλητή τον Π. Αλέπη, μέλος του Γραφείου ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΝΟ Νοτίου Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ., συγκέντρωση της ΚΟΒ Ανθούπολης στα γραφεία της ΚΟΒ. Θα μιλήσει η Σπυρέττα Παναγή, Γραμματέας της ΑΕ Περιστερίου.

-- Στις 12 μ., στο Δημαρχείο Περιστερίου σε συγκέντρωση εργαζομένων θα μιλήσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ