Τετάρτη 28 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες σε συνοικίες και τόπους δουλειάς

Συγκεντρώσεις και περιοδείες με σύνθημα «Με δυνατό ΚΚΕ και Κοινωνική Συμμαχία ο λαός έχει τη δύναμη να αλλάξει την πορεία» διοργανώνονται το επόμενο διάστημα από Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής του Κόμματος:

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 7 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του μετρό στον Πειραιά, στην Δεληγιάννη.

-- Στις 12 μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί την εταιρεία LAVIFARM για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11.30 π.μ., η Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί τη Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη Αλίμου για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Ζωής Περιστερίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία έναντι ΚΕΠ (Πελοπίδα & Βύρωνος), με ομιλήτρια τη Σπυρέτα Παναγή, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Καθαριστριών καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα Λογιστών, με ομιλήτρια τη Μαρία Θεοφίλη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ του 3ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του 3ου Διαμερίσματος (Τριών Ιεραρχών 74), με ομιλήτρια την Αθηνά Τσάμη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Λαύριο, στο Αγαλμα Μεταλλωρύχων, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο Πέμπτη:

-- Στις 7 π.μ., ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του μετρό στην πλατεία Κοραή, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη οικοδόμων, στην αίθουσα του Παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων Περιστερίου (Θεοφράστου & 40 Εκκλησιών), θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 11.30 π.μ., ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στέλεχος του Κόμματος, θα επισκεφτεί τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αττικής στο Περιστέρι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 30 Ιούνη:

-- Στις 7 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του μετρό στο τμήμα του λιμανιού, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη Σαλαμίνα θα περιοδεύσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 1.30 μ.μ., στην «Apivita», θα περιοδεύσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ