Τρίτη 3 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνεχίζουμε για δημόσιες συγκοινωνίες

Τιμώντας τη μνήμη του Χρήστου Σταμούλου και υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για δημόσιες συγκοινωνίες, προχτές - Κυριακή το πρωί - εκατοντάδες συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς του, παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο για τις εννέα μέρες από το θάνατό του, το οποίο έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Χριστόφορου, μέσα στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ.

«Συνεχίζοντας τον αγώνα θα τιμήσουμε το όραμά του για δημόσιες συγκοινωνίες, για καλύτερες συνθήκες εργασίας, την κοινωνική ασφάλιση, τα εργασιακά δικαιώματα. Ενας συνάδελφος που πάντα μας κοίταζε στα μάτια. Αυτά τα μάτια θα τιμήσουμε συνεχίζοντας τον αγώνα του, κοιτάζοντας και εμείς τους συναδέλφους μας στα μάτια», επισήμανε ο Γιάννης Μπαλόγλου, γραμματέας του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΑ. Εκ μέρους της ΕΘΕΛ ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Κόκορης ανακοίνωσε ότι η αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΘΕΛ θα πάρει το όνομα του Χρ. Σταμούλου.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ σήμερα θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία στη μνήμη του Χρ. Σταμούλου από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 3:30 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Συνδικάτου (Ικτίνου 4).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ