Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σωματειακή επιτροπή στον «Σκλαβενίτη»

Σημαντικό βήμα στην οργάνωσή τους έκαναν οι εργαζόμενοι στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», καθώς πρόσφατα δημιούργησαν Σωματειακή Επιτροπή των Εργαζομένων στον «Σκλαβενίτη», στο πλαίσιο των κλαδικών τους συνδικάτων των εμποροϋπαλλήλων της Αθήνας και του Πειραιά.

Οπως η ίδια η επιτροπή σημειώνει στην ανακοίνωσή της, οι εργαζόμενοι απέναντι σε αυτή τη σφοδρή επίθεση απαντούν με την παραπέρα οργάνωσή τους στους τόπους δουλειάς, με στόχο το στήσιμο σωματειακών επιτροπών σε κάθε κατάστημα. «Τα πρώτα βήματα έχουν γίνει με τη δημιουργία της επιτροπής εργαζομένων στο Σκλαβενίτη, χρειάζεται αυτό να εκφραστεί σε κάθε κατάστημα». Και υπογραμμίζει απευθυνόμενο στους εργαζόμενους: «Είναι αναγκαία η συμμετοχή σου για την διεύρυνση της επιτροπής εργαζομένων, η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή και δράση μέσα από την επιτροπή σε συνεργασία με το κλαδικό σωματείο, η απομόνωση και αποδυνάμωση του κυβερνητικού - εργοδοτικού συνδικαλισμού ο οποίος μέσα στο Σκλαβενίτη εκφράζεται από το επιχειρησιακό - εργοδοτικό σωματείο, που έφτιαξε η εργοδοσία για εξυπηρέτηση των συμφερόντων της. Είναι γνωστό ότι διευθυντικό στέλεχος του Σκλαβενίτη είναι εκλεγμένος μέσω του εργοδοτικού σωματείου στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας».

Τέλος, η επιτροπή καλεί τους εργαζόμενους στον «Σκλαβενίτη» να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο ενάντια στη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, την Πέμπτη 10 Νοέμβρη, στο Σύνταγμα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ