Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ «ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ»
Αγωνιστικές πρωτοβουλίες για τους ανέργους

Αγωνιστικές πρωτοβουλίες για μια σειρά προβλήματα που «καίνε» την εργατική τάξη και τ' άλλα λαϊκά στρώματα του νομού, αποφάσισε σε συνεδρίασή του το Γενικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ».

Το Συνδικάτο απαιτεί από τον ΟΑΕΔ να χορηγήσει έκτακτο οικονομικό βοήθημα στους μη επιδοτούμενους ανέργους μεταλλεργάτες, οι οποίοι βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Για το σκοπό αυτό θα γίνει μαζική παράσταση στη διεύθυνση του τοπικού καταστήματος του ΟΑΕΔ. Επίσης θα γίνει μαζική παράσταση στη διεύθυνση της ΔΕΗ, από την οποία θα απαιτηθεί να μην προχωρήσει σε καμιά διακοπή ρεύματος σε εργαζομένους και συνταξιούχους που δεν πληρώνουν το φοροχαράτσι για τα ακίνητα.

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Μετάλλου «ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ» καλεί όλους τους μεταλλεργάτες και τους εργαζόμενους να εντείνουν τη πάλη τους για να απαλλαγούν οριστικά από μια πολιτική εξουσία που καταδυναστεύει το παρόν και το μέλλον τους.

Το Συνδικάτο εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της βιομηχανίας «ΚΟΝΤΙ» για να μην κλείσει το εργοστάσιο, καταδικάζοντας την εργοδοσία για τις τρομοκρατικές και εκβιαστικές απολύσεις εργαζομένων, που σκοπό έχουν να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημά τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ