Πέμπτη 20 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 19-20 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Να γίνει σήμερα μυριόστομη η εργατική - λαϊκή αντεπίθεση

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος

Χαιρετιστήριο στις χτεσινές μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις και κάλεσμα για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή στη σημερινή περικύκλωση της Βουλής που καλεί το ΠΑΜΕ, απευθύνει το ΚΚΕ μέσα από ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος.

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ υπογραμμίζεται:

«Το ΚΚΕ χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή στην απεργία και τα εργατικά λαϊκά ποτάμια που πλημμύρισαν το κέντρο της Αθήνας και όλες τις μεγάλες πόλεις. Η εργατική τάξη και ο λαός έδωσαν αποστομωτική απάντηση στην κυβέρνηση και τους συμμάχους της. Κατέδειξαν ότι δεν ανέχονται άλλο τα βάρβαρα μέτρα - θυσίες για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και έδειξαν μόνο ένα μέρος της τεράστιας δύναμής τους.

Η εργατική - λαϊκή αντεπίθεση πρέπει να συνεχιστεί και να γίνει αύριο μυριόστομη, με επίκεντρο την περικύκλωση της Βουλής που καλεί το ΠΑΜΕ. Κανένας εργαζόμενος, κανένας νέος δεν πρέπει να φοβηθεί τα γνωστά επεισόδια που οργανώθηκαν από ομάδες και κέντρα που εργάζονται για τον εκφοβισμό και την καταστολή του εργατικού κινήματος. Ακόμα πιο δυνατά, μαζικά, οργανωμένα να ακουστεί: Κάτω το βάρβαρο πολυνομοσχέδιο. Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας. Ταξική οργάνωση - λαϊκή συμμαχία αντεπίθεσης για λαϊκή εξουσία, με αποδέσμευση από την ΕΕ και μονομερή διαγραφή του χρέους».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org