Σάββατο 16 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Εξω από την Ελλάδα οι φονιάδες των λαών

Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας

Σε ανακοίνωσή της για τη διήμερη επίσκεψη της Αμερικανίδας ΥΠΕΞ στην Ελλάδα, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σημειώνει σε ανακοίνωσή της:

«Ερχονται οι φονιάδες στη γειτονιά μας. Το γεράκι των ΗΠΑ, η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, έρχεται στην Ελλάδα για να προωθήσει όσο καλύτερα μπορεί τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών, της ΕΕ στην περιοχή, να εκφράσει στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την ολόπλευρη στήριξή της, για να πάρει και άλλα πιο σκληρά μέτρα, για να φουσκώσουν με χρήμα ακόμα περισσότερο οι λογαριασμοί των κεφαλαιοκρατών, για να γίνουν πιο φτωχοί οι εργαζόμενοι - τα λαϊκά στρώματα.

Το γεράκι των ΗΠΑ έρχεται για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών στο Αιγαίο, στη Μέση Ανατολή, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Η εργατική τάξη δεν έχει τίποτα να περιμένει, τα συμφέροντα των εργαζομένων είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά των ιμπεριαλιστών. Καλούμε την εργατική τάξη, τη νεολαία, της γυναίκες, να αντιταχθούν συνολικά στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, της ΕΕ. Εξω από τη χώρα μας οι δολοφόνοι των λαών».

  • Ανακοίνωση με την οποία κηρύσσει ανεπιθύμητη την Κλίντον στην Ελλάδα εξέδωσε χτες και το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ