Σάββατο 16 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης»

Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή, ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» ανανεώνει το Ενθετο «7 Μέρες μαζί», αλλάζοντας τη μορφή του, έτσι που να ανταποκρίνεται ακόμη πιο καλά στο περιεχόμενό του. Συνεχίζοντας ως προς το περιεχόμενο του Ενθέτου την πλούσια πολύμορφη ύλη για την καλλιτεχνική δημιουργία, τον αθλητισμό, την επιστήμη, προσθέτει και μόνιμη στήλη για τη «Γυναίκα», με στόχο την ανάδειξη των πλευρών της φυλετικής ανισοτιμίας ως κοινωνικού φαινομένου και τη διέξοδο για τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, τις νέες γυναίκες. Ταυτόχρονα, προχωράμε στην αλλαγή της μορφής της παρουσίασης των ιστορικών θεμάτων, τοποθετώντας τα σε αυτοτελή ειδική ένθετη έκδοση, ώστε να μπορούν οι αναγνώστες μας να τα κρατούν ως ξεχωριστή μπροσούρα.

Η τιμή του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» απ' αυτήν την Κυριακή θα είναι 2,50 ευρώ. Συνεχίζουμε μαχητικά στο μετερίζι της ενημέρωσης, της διαφώτισης, της προπαγάνδας, από τη σκοπιά των συμφερόντων της εργατικής τάξης, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, φωτίζοντας ολόπλευρα το δρόμο της πάλης για την πολιτική διέξοδο σε όφελός τους, για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία, κόντρα στην αστική προπαγάνδα που πολεμά να χειραγωγεί και να υποτάσσει το λαό στο σημερινό σύστημα της εκμετάλλευσης.

Με την ελπίδα και την πεποίθηση ότι μαζικά, αποφασιστικά, οι κομμουνίστριες και οι κομμουνιστές, οι ΚΝίτισσες και οι ΚΝίτες, οι οπαδοί και οι φίλοι μας, οι σημερινοί αναγνώστες του «Ριζοσπάστη», κατανοώντας ότι είναι το καθημερινό τους όπλο στην ταξική πάλη, θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τη μελέτη και διάδοσή του, συμβάλλοντας στην άνοδο της κυκλοφορίας του, στους τόπους δουλειάς, στις εργατογειτονιές, στις σχολές και τα Πανεπιστήμια, στα χωριά, παντού. Στη μάχη, με τον «Ριζοσπάστη» στο χέρι.Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org