Σάββατο 11 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δεν τη θέλουν την απεργία

Δεν πρόλαβε καλά - καλά να στεγνώσει το μελάνι σε χτεσινό δημοσίευμα του «Ρ» που αφορούσε την ΠΑΣΚΕ, στελέχη της οποίας καλούσαν ανοιχτά τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο της πολυεθνικής «Λίδρα Μάριοτ» σε απεργοσπασία με το επιχείρημα δήθεν τάχα ότι την απεργία την κάνει η «ξεπουλημένη» ΓΣΕΕ και γι' αυτό δεν πρέπει να συμμετέχουν. Χτες, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (πλειοψηφία έχει η ΠΑΣΚΕ) έστειλε σημείωμα στα σωματεία - μέλη της με τα οποία τα ενημερώνει ότι: «Μπορείτε να παραλάβετε απεργιακό υλικό για την 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 15/06/2011 από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Σόλωνος 87-89) την Τρίτη 14/06/2011 και ώρες 12.00μ. - 14.00 μ.μ.»!

Δηλαδή, να παραλάβουν τα σωματεία το απεργιακό υλικό, άρα να προετοιμάσουν την απεργία μέσα στους τόπους δουλειάς σε συνθήκες έντασης της εκμετάλλευσης και της εργοδοτικής τρομοκρατίας, σε συνθήκες νέας συνολικά σφοδρής αντεργατικής επίθεσης, λίγες ώρες πριν η απεργία αρχίσει!

Αβίαστα, λοιπόν, ενισχύεται το συμπέρασμα ότι η ΠΑΣΚΕ δεν τη θέλει την απεργία, επιχειρεί με διάφορα τερτίπια και τρικλοποδιές να βάλει εμπόδια στη συμμετοχή των εργαζομένων σε αυτήν. Εχουν άλλο στόχο και σκοπό και αυτός είναι να μην πληγεί ο τουρισμός και τα κέρδη των μεγαλοξενοδόχων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ