Πέμπτη 2 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ομηρία η αξιολόγηση

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΑΠ' Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, εφεξής η ...λέξη κλειδί (για το Δημόσιο) των κυβερνώντων θα είναι η ...«αξιολόγηση»!

Οπως δηλώνουν, 7.000 υπάλληλοι πρόκειται μετά τις συγχωνεύσεις να «αξιολογηθούν» και στη συνέχεια να αποφασιστεί η τύχη τους. Δηλαδή να απολυθούν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό.

Και οι αμοιβές, όμως, στο Δημόσιο - από ό,τι ακούγεται - θα αποτελέσουν αντικείμενο κάποιας ...αξιολόγησης. Κάποιοι «καλοί» και «ξεχωριστοί» θα έχουν ωριμάνσεις στους μισθούς τους και κάποιοι όχι.

Εξυπακούεται, φυσικά, πως όταν το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει τέτοιου είδους μηχανισμούς, το περιεχόμενό τους και τα κριτήριά τους θα είναι ανάλογα του ...παρελθόντος του κυβερνώντος κόμματος.

Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για το κόμμα που έχει κάνει το ρουσφέτι και την εξαγορά συνειδήσεων ...επιστήμη.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ έχει κάνει την εμφάνισή της στα δελτία ειδήσεων: Για όλα φταίει το ...«πολιτικό σύστημα»! Τι είναι αυτό ακριβώς; Γιατί φταίει; Δεν μπαίνουν στον κόπο να μας εξηγήσουν.

Προφανώς, θεωρούν πολύ καλύτερη τη ...θολούρα παρά την αλήθεια. Αυτήν που λέει πως πολύ συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις εξυπηρετούν πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα μιας πολύ συγκεκριμένης τάξης.

Λογικό, όμως, αυτό που κάνουν, μια και η πλουτοκρατία είναι αυτή που εξυπηρετείται και οι ιδιοκτήτες των καναλιών σε αυτήν ανήκουν.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ