Πέμπτη 2 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Αγωνιστικό κάλεσμα για την Παρασκευή

Με σύνθημα ΟΛΟΙ στα λαϊκά συλλαλητήρια, την Παρασκευή 3 του Ιούνη, η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες να δώσουν το αγωνιστικό τους «παρών» στις αυριανές κινητοποίησης. Στο κάλεσμά της σημειώνει:

«Αγρότες - Αγρότισσες

Πάρτε, μαζικά, μέρος στα λαϊκά συλλαλητήρια της Παρασκευής, 3 Ιούνη, ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, της τρόικας, του μεγάλου κεφαλαίου που ποδοπατεί και συντρίβει τα λαϊκά δικαιώματα, σπρώχνοντας ευρύτατες λαϊκές μάζες στον Καιάδα της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Ενάντια στην ΚΑΠ της ΕΕ, που, με τη νέα αναθεώρησή της για το διάστημα 2013 - 2020, προωθεί το ολοκληρωτικό ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών, για να περάσει η γη και η αγροτική παραγωγή στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών και αγροτοβιομηχάνων...

Αγρότες - Αγρότισσες

Παλεύουμε για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και ριζικές αλλαγές σε επίπεδο οικονομίας και εξουσίας. Για ν' ανοίξει ο δρόμος σε μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη που θα υπηρετεί τις ανάγκες του λαού και όχι τα συμφέροντα και τα κέρδη των μονοπωλίων.

Μια αγροτική ανάπτυξη που θα υλοποιείται στο πλαίσιο του κεντρικού σχεδιασμού της οικονομίας, με κοινωνικοποίηση των συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής και της γης, με τη συνεταιριστικοποίηση της διάσπαρτης αγροτικής γης και παραγωγής, τη δημιουργία των παραγωγικών συνεταιρισμών, που θα προωθούν κοινές καλλιεργητικές εργασίες, με κρατική στήριξη, για την παραγωγή φτηνών κι ασφαλών τροφίμων για τη διατροφή του λαού και των αναγκαίων πρώτων υλών για την μεταποιητική βιομηχανία».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ