Τρίτη 15 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο κύριος αντιΚΚΕ καθηγητής...

Θέλει ο Ρούσης να κρυφτεί για το αντιΚΚΕ μένος του και η χαρά δεν τον αφήνει. Εργολαβία έχει αναλάβει ο κύριος καθηγητής στην εφημερίδα που γράφει την αντιΚΚΕ προπαγάνδα.Ψύχωση; `Η απωθημένα ανικανοποίητου ως προς τη στόχευσή του;

Το τελευταίο του πόνημα στην «Ελευθεροτυπία» φέρει τον τίτλο «Πόλεμος στα λόγια, παράδοση άνευ όρων στην πράξη» και αναφέρεται στη στάση του ΚΚΕ απέναντι στις εξαγγελίες του υπουργείου Παιδείας για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ανακάλυψε αδράνεια και «παράδοση άνευ όρων» του ΚΚΕ στην κυβέρνηση. Εδώ πλέον ξεπερνά και το ψέμα και τη γελοιότητα η εκτίμησή του. Μόνον αυτός θα μπορούσε να κάνει τέτοια ανακάλυψη, δηλαδή ότι το ΚΚΕ υποτάσσεται.

Τι λέει ο κύριος καθηγητής για το ΚΚΕ; Οτι «στο επίπεδο των πανεπιστημίων, τόσο όσον αφορά τα εν λόγω μέτρα όσο και την πρόταση διαλόγου της υπουργού Παιδείας, οι αντιδράσεις του ΚΚΕ είναι τουλάχιστον μέχρι τώρα σχεδόν ανύπαρκτες κι ακόμη χειρότερα με τη στάση του κάνει ό,τι μπορεί για να παρεμποδίσει την όποια μαχητική αντίδραση».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org