Τρίτη 15 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρεμβάσεις Συλλόγων

Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν και έκαναν παρεμβάσεις εκπρόσωποι από τους συλλόγους οικογένειας του ΚΕΘΕΑ και του «18 Ανω». Απ' τις παρεμβάσεις γονέων, οι οποίοι κατέθεσαν την εμπειρία τους, αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά η ανάγκη υπεράσπισης των «στεγνών» προγραμμάτων, τα οποία βάλλονται. Χαρακτηριστική η τοποθέτηση μιας μητέρας που έχασε το παιδί της απ' τα ναρκωτικά, η οποία υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να καταργηθούν τα στεγνά προγράμματα και στράφηκε ενάντια στην πολιτική των υποκατάστατων.

Στην ίδια κατεύθυνση και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων στο «18 Ανω», που τόνισε τις κοινωνικές αιτίες που μπορεί να οδηγήσουν στη χρήση, αλλά και τις διάφορες ιδιωτικές κλινικές που ζητούν υπέρογκα ποσά, εκμεταλλευόμενες το πρόβλημα των γονιών, χωρίς να γίνεται ουσιαστική παρέμβαση. Τέλος, μια μητέρα χρήστη επισήμανε ότι πρέπει άμεσα να υπάρξουν διεκδικήσεις και πρακτικά μέτρα, ενάντια στην πολιτική που υπάρχει σήμερα, και σημείωσε το σημαντικό ρόλο που πρέπει να παίξει η ΚΝΕ σε αυτό.

Ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, μετά τις παρεμβάσεις, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν αρκεί να υποσχεθούμε, θα το κάνουμε πράξη. Το επόμενο διάστημα σε όλες τις δραστηριότητες που θα αναπτύξουμε θα σας καλέσουμε όλους τους φορείς και ο καθένας απ' τη δικιά του μεριά να βοηθήσει στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org