Τρίτη 8 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κόντρα στην πολιτική που θέλει τους ασθενείς - πελάτες

Καμία συναίνεση σ' αυτή την πολιτική που κάνει τις υπηρεσίες Υγείας - Πρόνοιας ακόμη περισσότερο ένα απρόσιτο και ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα

  • Παιχνίδια στις πλάτες εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων και ασθενών και των οικογενειών τους παίζει η κυβέρνηση, με στόχο να επισπεύσει την εφαρμογή όσων προβλέπει το αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο για Υγεία - Πρόνοια.
  • Οι υγειονομικοί να συμβάλουν στην πράξη ώστε να καταργηθούν όλα τα χαράτσια για εξετάσεις, φάρμακα, περίθαλψη. Να απορρίψουν αντιλήψεις και πρακτικές που θέλουν τον ασθενή - πελάτη.
  • Κάθε νοσοκομείο, Κέντρο Υγείας, μονάδα του ΙΚΑ, γειτονιά, χωριά και σχολές, όλοι οι τόποι δουλειάς να γίνουν μετερίζι του αγώνα για να μην καταργηθεί κανένα δημόσιο νοσοκομείο και καμία υγειονομική μονάδα του ΙΚΑ.
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, πλήρους, αποκλειστικής απασχόλησης. Εξοπλισμός όλων των δημόσιων μονάδων Υγείας με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα. Να προσφέρουν δωρεάν, πλήρεις και ασφαλείς υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Ενταξη στο δημόσιο σύστημα όλων των αυτοαπασχολούμενων γιατρών.
  • Οργανωμένη λαϊκή - ταξική πάλη για πλήρεις, σύγχρονες και δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Δημόσια Κέντρα Υγείας πλήρως στελεχωμένα και εξοπλισμένα. Κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης.

ΣΕΛ.  8   -   9

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ