Παρασκευή 21 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Πολιτικό το ζήτημα των συμβασιούχων

Με αφορμή την πρόταση του εισαγγελέα για τη μη μονιμοποίηση των συμβασιούχων, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, σε ανακοίνωσή της, τονίζει:

«Η αρνητική πρόταση του εισαγγελέα για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά τον ταξικό χαραχτήρα της Δικαιοσύνης. Το δικαίωμα στην εργασία και η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις, η καταβολή των δεδουλευμένων τους και η διασφάλιση των δικαιωμάτων τους δεν είναι νομικό ζήτημα και ευκαιρία πλουτισμού ορισμένων επιτηδείων.

Είναι κατ' εξοχήν πολιτικό ζήτημα. Είναι ευθύνη της κυβέρνησης, καθώς και των δημοτικών και περιφερειακών διοικήσεων να μονιμοποιήσουν τους εργαζόμενους και να διασφαλίσουν τα χρήματα για την πληρωμή τους.

Σ' αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να κατατείνει η δράση των συμβασιούχων και όλων των εργαζομένων. Το ΠΑΜΕ θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε ο αγώνας των συμβασιούχων και όλων των εργαζομένων να αναγκάσει την κυβέρνηση και να την υποχρεώσει στη μονιμοποίηση όλων χωρίς όρους και προϋποθέσεις».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org