Παρασκευή 21 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Δράση για τις λαϊκές ανάγκες

Η συγκρότηση Λαϊκής Επιτροπής στη Φωκίδα ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε την προηγούμενη Τρίτη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην Αμφισσα. Τη σύσκεψη κάλεσαν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η Ομάδα Γυναικών της ΟΓΕ και το Εργατικό Κέντρο, με σκοπό την παρέμβαση στα προβλήματα που δημιουργεί η αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - τρόικας - κεφαλαίου.

Σ' αυτά τα πλαίσια και με στόχο πάλης για «Υγεία δημόσιο και δωρεάν κοινωνικό αγαθό, καμία επιχειρηματικότητα στο χώρο», η Λαϊκή Επιτροπή προχωράει την ερχόμενη Δευτέρα 24 Γενάρη σε αποκλεισμό του ταμείου στο νοσοκομείο της Αμφισσας για να μην καταβάλουν οι ασθενείς και ασφαλισμένοι το χαράτσι των 5 ευρώ. Την Τετάρτη 26 Γενάρη θα γίνει κατάληψη των γραφείων και ιατρείων του ΙΚΑ.

Στη Λιβαδειά, η Λαϊκή Επιτροπή που έχει δημιουργηθεί την προηγούμενη Τρίτη πραγματοποίησε αποκλεισμό του ταμείων των εξωτερικών ιατρείων στο νοσοκομείο. Επίσης, την ερχόμενη Τρίτη 25 Γενάρη, υλοποιώντας το σύνθημα «Ενέργεια δημόσια, φτηνή για το λαό», πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ