Τρίτη 26 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΦΩΚΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αποφασισμένη για υπερκάλυψη

«Η μάχη για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης πάει πλάι πλάι με τη μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, είναι κι αυτή μια πολιτική μάχη που θα τη δώσουμε μέχρι τέλους, υπερκαλύπτοντας το πλάνο μας».

Μ' αυτό το στόχο ξεκίνησε την τρίμηνη οικονομική εξόρμηση η ΚΟ Φωκίδας, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες Οργανώσεις στην άμιλλα μετά το τρίτο κλείσιμο, έχοντας ξεπεράσει πλέον το 50% του πλάνου της, όπως σημειώνουν στον «Ρ» η Γεωργία Καλατζάκου, μέλος του ΝΓ της ΝΕ Φθιώτιδας και η Ελένη Ζωγράφου, μέλος της ΝΕ και υπεύθυνη για τα οικονομικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΚΟΒ Ευπαλίου είχε υπερκαλύψει (117%) το πλάνο της από το τρίτο κλείσιμο και το αναπροσάρμοσε. «Υπάρχει ενθουσιασμός - σημειώνουν τα στελέχη του Κόμματος - και παρότι το πλάνο είναι μεγάλο, θα το καλύψουμε, κάνοντας άνοιγμα σε πολύ περισσότερο κόσμο. Η κρίση, η στενότητα στα οικονομικά των εργαζομένων, των άλλων λαϊκών στρωμάτων, ήταν ένα κίνητρο για να κάνουμε μεγάλο άνοιγμα. Ο λαός ανταποκρίνεται, σπάνια συναντάμε άρνηση. Με αντίστοιχο ενθουσιασμό δουλεύει και η ΚΝΕ που έχει ξεπεράσει το 50% του πλάνου της».

«Δίνουμε τη μάχη ενιαία, με το κουπόνι και τη μάχη των εκλογών, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, για την επιτυχία της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που θα σημάνει νίκη του λαού», καταλήγουν.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ