Τρίτη 26 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Τρέμουν. Σαρώστε τους!

Διλήμματα. Απειλές. Καταστροφολογία. Κινδυνολογία. Πατριδοκαπηλεία. Σενάρια αποσταθεροποίησης!

Λόγος δημαγωγικός, πολιτικάντικος, λόγος αυτόκλητα «σωτηριολογικός» και ως εκ τούτου βαθύτατα λαϊκιστικός. Με μια λέξη: Χρεοκοπημένος.

Είπε ότι όποιος δεν ψηφίσει τον Σγουρό... «παίζει παιχνίδια»! Αστειότητες.

Είπε ότι όποιος δεν ψηφίσει τον Τατούλη, θα του θέσει εμπόδια να πάρει μέτρα για να πληρώσουν... οι πλούσιοι! Αστειότητες.

Είπε ότι ο Καραμανλής τον... παραπλάνησε προεκλογικά για το ύψος του ελλείμματος. Οτι γι' αυτό «αναγκάστηκε» να κόψει τους μισθούς, να κόψει τις συντάξεις, να κόψει τα δώρα, να αυξήσει τα όρια των απολύσεων. Επειδή τον παραπλάνησε ο Καραμανλής! Αστειότητες.

Ζήτησε δήλωση ευθανασίας του λαού προς τις «αγορές» και το ΔΝΤ, προσπάθησε να τρομοκρατήσει για να την αποσπάσει. Πώς; Κραδαίνοντας ως απειλή τις... εκλογές! Απείλησε, δηλαδή, με ό,τι υποτίθεται πως είναι το αγλάισμα της δημοκρατίας τους!

Ο Παπανδρέου - ο προϊστάμενος τού «όλοι μαζί τα φάγαμε» - ως εκπρόσωπος όλου του αστικού πολιτικού συστήματος, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την αλήθεια της εικόνας του:

Τόσο οι του μνημονιακού, όσο και οι του ανέξοδα «αντιμνημονιακού» τόξου, τρέμουν. Τρέμουν τη μετατροπή της λαϊκής οργής σε δύναμη ανατροπής.

Σαρώστε τους!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ