Τρίτη 15 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΙΝΤΡΑΚΟΜ»
Στάση εργασίας ενάντια σε απολύσεις

Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο οι εργαζόμενοι στην «Ιντρακόμ» (11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι) ενάντια στις απολύσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και όσες θα γίνουν.

Οπως αναφέρουν οι ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις, η «Αγωνιστική Εργατοϋπαλληλική Ενότητα» (ΑΕΕ), η εργοδοσία έχει ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε 60 απολύσεις από τις οποίες έχουν γίνει τουλάχιστον οι τρεις. Παράλληλα, η ΑΕΕ καταγγέλλει τις συνδικαλιστικές παρατάξεις ΑΚΕ (ΠΑΣΚΕ) και «Γένοβα» που εμποδίζουν την οργάνωση του αγώνα των εργαζομένων. Χαρακτηριστικό είναι ότι αρχικά είχαν αρνηθεί να πάρουν απόφαση έστω και για στάση εργασίας και τελικά αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν κάτω από την πίεση των εργαζομένων. Ωστόσο, όπως καταγγέλλουν οι ταξικές δυνάμεις, φρόντισαν η πραγματοποίηση της στάσης εργασίας να γίνει με τους χειρότερους δυνατούς όρους (π.χ. όχι από την αρχή της βάρδιας και χωρίς περιφρούρηση).

Οι ταξικές δυνάμεις καλούν να ξεπεράσουν την πλειοψηφία του ΔΣ και να οργανώσουν τον αγώνα τους. Στην κατεύθυνση αυτή να συμμετέχουν μαζικά στην αυριανή στάση και να τη μετατρέψουν «σε αφετηρία για ανατροπές».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ