Παρασκευή 30 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Καμία συναίνεση στην αντιλαϊκή επίθεση

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ

Για την κοροϊδία κυβέρνησης και εταίρων - συνενόχων, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ με σχόλιό του υπογραμμίζει:

«Οι συναντήσεις της κυβέρνησης με τους λεγόμενους κοινωνικούς εταίρους, δηλαδή τους συνενόχους της, αποσκοπούν στην προετοιμασία του εδάφους για να περάσει το νέο αντιλαϊκό πακέτο μέτρων, στην τρομοκράτηση των εργαζομένων και στον καταναγκασμό τους να συρθούν ως πρόβατα στο σφαγείο της πλουτοκρατίας.

Είναι πελώριο ψέμα ότι τα μέτρα επιβάλλονται στην κυβέρνηση από την τρόικα. Αυτό το λένε για να υποτάξουν τους εργαζόμενους, για να καλλιεργήσουν το ραγιαδισμό και να βγάλουν λάδι την κυβέρνηση. Τα έχουν συναποφασίσει εδώ και πολύ καιρό. Και τα νέα βάρβαρα μέτρα περιέχονταν στην ουσία τους στο προεκλογικό πρόγραμμα της κυβέρνησης και αποδεικνύουν γιατί η πλουτοκρατία προτίμησε να στηρίξει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ως καταλληλότερο υπηρέτη της από τη ΝΔ.

Καμία συναίνεση! Εργατική - λαϊκή οργάνωση και αντεπίθεση! Συσπείρωση με τις ταξικές δυνάμεις ενάντια στην κυβέρνηση, στην ΕΕ, στο ΔΝΤ, στα άλλα αστικά κόμματα και στους εργατοπατέρες των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Πρώτη μεγάλη εργατική απάντηση να γίνει η πρωτομαγιάτικη απεργία, οι συγκεντρώσεις και οι πορείες του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ