Τρίτη 8 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ / ΘΡΑΚΗ
Ο καλός σχεδιασμός έφερε το ελπιδοφόρο ξεκίνημα

Πάνω από το 30% του πλάνου της έχει καλύψει η Οργάνωση Περιοχής, καθώς αύριο ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα της εξόρμησης

Σήμερα είναι προγραμματισμένο το δεύτερο πανελλαδικό «κλείσιμο» της φετινής Οικονομικής Εξόρμησης
Σήμερα είναι προγραμματισμένο το δεύτερο πανελλαδικό «κλείσιμο» της φετινής Οικονομικής Εξόρμησης
Με πείσμα και αποφασιστικότητα συνεχίζουν οι κομμουνιστές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης, καθώς εξαιρετικά ελπιδοφόρο ήταν το αποτέλεσμα των πρώτων ημερών για την κάλυψη των αυξημένων στόχων. Συγκεκριμένα, η Οργάνωση Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ έχει ξεπεράσει την πρώτη βδομάδα το 30% του πλάνου της, με πρώτη τη ΝΕ Ροδόπης, που χτες έφτασε στο 37%.

Τα θετικά και ελπιδοφόρα αποτελέσματα, συνέπεια της σχεδιασμένης και επίμονης δουλειάς εκατοντάδων μελών και φίλων του Κόμματος, αναμένεται να αποτυπωθούν και στο αυριανό δεύτερο πανελλαδικό κλείσιμο της Οικονομικής Εξόρμησης που έχει προκηρύξει το Κόμμα για τους μήνες Δεκέμβρη - Γενάρη.

Ο έγκαιρος και μελετημένος σχεδιασμός που ακολούθησε η Οργάνωση δίνει μεγάλες δυνατότητες για υπερκάλυψη των στόχων. «Το αυξημένο κύρος του ΚΚΕ μέσα στο λαό και η απήχηση της πολιτικής του πρότασης, που έρχονται ως αποτέλεσμα και της πολύμορφης και πολύπλευρης παρέμβασης των κομματικών οργανώσεων, για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων», δηλώνει ο Νίκος Φακιρίδης, υπεύθυνος οικονομικών της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

«Ξεκινήσαμε με ενθουσιασμό την οικονομική εξόρμηση για να γίνει πιο αποτελεσματική η πολιτική πάλη του Κόμματος και πιστεύοντας ότι θα πρέπει να δοθεί μια αποτελεσματική απάντηση σε όλες τις συκοφαντίες και προβοκάτσιες σε βάρος του Κόμματος.

Η απάντηση των εργαζομένων στη μεγάλη αυτή κινητοποίηση του ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση είναι συγκινητική, αν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο. Οι εργαζόμενοι μέσα από αυτή την οικονομική εξόρμηση δηλώνουν ότι στηρίζουν το μοναδικό πολιτικό φορέα που στηρίζει τον αγώνα τους, που δίνει προοπτική για ένα καλύτερο αύριο, για να μπορούν να αμυνθούν στην αντιλαϊκή λαίλαπα των κυβερνήσεων και της ΕΕ.

Σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό της δουλειάς, προηγήθηκε στις Οργανώσεις πλατιά συζήτηση για να καθοριστούν οι προτεραιότητες της δράσης μας. Πατώντας στην πείρα των προηγούμενων χρόνων, έχουν επιμεριστεί τα πλάνα και υπάρχει πλατύ άνοιγμα στον κόσμο για να στηρίξει και οικονομικά το ΚΚΕ» τόνισε στη δήλωσή του ο Νίκος Φακιρίδης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ