Τετάρτη 18 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Αντιιμπεριαλιστικό σάλπισμα σε 10 πόλεις

Συγκεντρώσεις με μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων, σπουδαστών και φοιτητών έγιναν και σε πολλές πόλεις της Μακεδονίας και Θράκης. Συγκεκριμένα:

Καβάλα: Οι εργαζόμενοι και η νεολαία με τη συμμετοχή πολλών φορέων της πόλης συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καπνεργάτη και στη συνέχεια έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Αλεξανδρούπολη: Με σημαντική συμμετοχή της νεολαίας ήταν η πορεία που έγινε μετά τη συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο.

Ξάνθη: Μεγάλη πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Ελευθερίας και αφού πέρασε από δύο στρατόπεδα, όπου γράφτηκαν από τους διαδηλωτές αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα, κατέληξε στο Μνημείο του Καπνεργάτη.

Κομοτηνή: Δυναμική ήταν η συμμετοχή της νεολαίας στην συγκέντρωση και πορεία που έγινε από το πάρκο Περιφέρειας μέχρι το Μνημείο Εθνικής Αντίστασης.

Κοζάνη: Στην κεντρική πλατεία μίλησαν μαθητές και φοιτητές, καθώς και εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ και ακολούθησε μαχητική πορεία.

Πτολεμαΐδα: Στη συγκέντρωση μίλησαν εκπρόσωποι της Επιτροπής Ειρήνης, του ΠΑΜΕ και ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και η πορεία που ακολούθησε κατέληξε στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης.

Σέρρες: Στη συγκέντρωση με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και σπουδαστών, μίλησε εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα των ΤΕΙ, ενώ στο τέλος της πορείας κατατέθηκαν στεφάνια στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης.

Κατερίνη: Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Πλατάνι και ακολούθησε δυναμική πορεία μέχρι το Ηρώο.

Παρόμοιες συγκεντρώσεις έγιναν στη Φλώρινα και τη Δράμα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ