Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Ομιλίες υποψηφίων στο Επικρατείας

Οι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ θα μιλήσουν στις παρακάτω κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις:

Αύριο Πέμπτη, 24 του Σεπτέμβρη

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Αρτα, στην πλατεία Μονοπωλίου, θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην Κατερίνη, στον πεζόδρομο, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

Παρασκευή, 25 του Σεπτέμβρη

-- Στις 8 μ.μ., στη Λιβαδειά, στον πεζόδρομο, θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Γκικόπουλος. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Κώστας Καζάκος.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Καλαμάτα, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει η Λίνα Κροκίδη, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Κατσάς.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Φλώρινα, στον κεντρικό πεζόδρομο, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στην Νάουσα, στην πλατεία Καρατάσου, θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στην Καβάλα, στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

Σάββατο, 26 του Σεπτέμβρη

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καστοριά θα μιλήσει ο Πασχάλης - Αδάμ Μολυβδάς, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Ικαρία, στον Εύδηλο, θα μιλήσει ο Τάκης Τσιόγκας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

Κυριακή, 27 του Σεπτέμβρη

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Λαύριο, στο άγαλμα των Μεταλλωρύχων, θα μιλήσει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Κώστας Καζάκος.

Δευτέρα, 28 του Σεπτέμβρη

-- Στο Ρέθυμνο, θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Μανουσάκης. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Κώστας Καζάκος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ