Τρίτη 22 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Ο λαός να εμπιστευτεί την πείρα του

Στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Γρεβενά μίλησαν το βράδυ της Κυριακής ο Τάκης Τσιόγκας και ο Βασίλης Καραμήτρος

Στις 4 του Οκτώβρη ο λαός με την ψήφο του να δώσει ένα καλό μάθημα στα δύο μεγάλα κόμματα της εξουσίας που υπηρετούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και αντιπαλεύουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού. Στις 4 του Οκτώβρη ο λαός να δυναμώσει το ΚΚΕ, την πραγματική αντιπολίτευση που παλεύει ενάντια στους «μονόδρομους» και στους «εθνικούς στόχους» που υπηρετούν το κεφάλαιο, προτείνει φιλολαϊκές λύσεις για όλα τα προβλήματα του εργαζόμενου λαού και βάζει στο τραπέζι της συζήτησης τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, αυτόν που συμφέρει την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Αυτό το κάλεσμα απηύθυναν στο γρεβενιώτικο λαό ο Τάκης Τσιόγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, και ο Βασίλης Καραμήτρος, υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Κυριακής στα Γρεβενά. Μια συγκέντρωση που έδειξε ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι του μόχθου παίρνουν τη θέση τους δίπλα στο ΚΚΕ.

Ο Τ. Τσιόγκας ξεκαθάρισε πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος από τους δύο θα καταφέρει να υποτάξει τις λαϊκές μάζες στην αντιλαϊκή πολιτική τους. Θέλουν να κάνουν τις λαϊκές μάζες συνενόχους, ακόμα και με την ψήφο τους, την οποία θα χρησιμοποιήσουν την επόμενη μέρα των εκλογών για τις βαθιά αντιλαϊκές πολιτικές που σχεδιάζουν να εφαρμόσουν. Και προέτρεψε το λαό να πάει στην κάλπη περήφανος και αποφασισμένος να βγει στην αντεπίθεση με το ΚΚΕ.

Ο Β. Καραμήτρος κάλεσε το λαό να κρίνει συνολικά την πολιτική που εφαρμόστηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, να κρίνει με βάση την πείρα του από τις επιπτώσεις αυτής της πολιτικής στον τόπο του. Να κρίνει από τη δήθεν ανάπτυξη που θα έφερναν οι σχολές των ΤΕΙ, των αστυφυλάκων, οι φυλακές. Από τη λειτουργία του Νοσοκομείου με τρομερές ελλείψεις σε προσωπικό, σε γιατρούς και σύγχρονο εξοπλισμό. Από τη μεγάλη ανεργία που μαστίζει το νομό, τους νέους και τις γυναίκες μετά και το κλείσιμο των εργοταξίων της «Εγνατίας οδού». Αλλά και από το χωροταξικό σχέδιο που παραδίδει στο μεγάλο κεφάλαιο το Πάρκο της Βόρειας Πίνδου και περιοχές φυσικού κάλλους και πολιτιστικής κληρονομιάς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ