Παρασκευή 31 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κάτω τα χέρια από μετανάστες και πρόσφυγες

Σε χτεσινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το νέο πογκρόμ κατά μεταναστών στην Αθήνα, τονίζονται τα ακόλουθα:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει και το νέο πογκρόμ της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας σε βάρος οικονομικών μεταναστών. Αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της αντεργατικής και ρατσιστικής πολιτικής, που εφαρμόζεται με διάφορα προσχήματα, όπως αυτό της εγκληματικότητας.

Δεν είναι "προνόμιο" μόνο των μεταναστών η εγκληματικότητα, ούτε είναι εγκληματίες η πλειοψηφία όλων αυτών που συλλαμβάνονται και εκδιώκονται. Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των κατοίκων από τη δράση εγκληματικών στοιχείων, για να επιβάλει συλλήβδην την αντιλαϊκή πολιτική της. Οι διώξεις κατά των μεταναστών δείχνουν το εχθρικό πρόσωπο της εφαρμοζόμενης πολιτικής, που στρέφεται συνολικά κατά των εργατών, Ελλήνων και μεταναστών. Το χτύπημα στα Βαρέα και Ανθυγιεινά και τα άλλα μέτρα κατά των εργαζομένων πηγαίνουν χέρι χέρι με τις διώξεις των μεταναστών και προσφύγων. Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες και πρόσφυγες! Ελληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι, είναι καίριο σύνθημα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ