Παρασκευή 31 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο φιλοΚΑΠ πράσινος οικολόγος

«Βολές» κατά της κυβέρνησης και κατά του δημοσιογραφικού οργάνου του ΚΚΕ «Ριζοσπάστη» εξαπέλυσε ο Μιχ. Τρεμόπουλος, ευρωβουλευτής των Πράσινων Οικολόγων, εκτιμώντας ότι «εμποδίζουν την υπεύθυνη ενημέρωση των αγροτών», έγραφε προχτές η «Ελευθεροτυπία».

Δε μας προξενεί εντύπωση ότι και ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων επέλεξε εμμέσως πλην σαφώς να αυτοτοποθετηθεί στη χορεία των διακινητών της ανήθικης προβοκάτσιας, σύμφωνα με την οποία δήθεν «το ΚΚΕ στηρίζει τη ΝΔ»!, αφού αφήνει ανάλογους συνειρμούς.

Δεν καταλαβαίνουμε, όμως, την αντίδρασή του. Δηλαδή τι νόμιζε ότι ο «Ρ» θα του έδινε και εύσημα όταν με Ερώτηση που κατέθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο ουσιαστικά εγκαλεί την κυβέρνηση επειδή κάτω από την πίεση των αγροτικών κινητοποιήσεων υποχρεώθηκε να υποχωρήσει σε κάποια αιτήματα των αγροτών; Οτι θα τον συγχαρούμε επειδή ζητάει από την ΕΕ να πάρει μέτρα σε βάρος των αγροτών;

Αν δεν καταλαβαίνει πόσο αντιλαϊκή και αντιαγροτική είναι η πολιτική της ΕΕ με την ΚΑΠ που ξεκληρίζει τους μικρομεσαίους αγρότες, και που ακολουθεί ο ίδιος και το κόμμα του, οι Οικολόγοι Πράσινοι, υπακούοντας τυφλά σε ό,τι πει η ΕΕ, ας πάει στα χωριά να ρωτήσει τι σημαίνει ταχύτερο ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών και καταδίκη τους στη φτώχεια και την ανέχεια. Ας ρωτήσει τους αγρότες του Θεσσαλικού κάμπου τι σημαίνει γι' αυτούς η ματαίωση του έργου του Αχελώου, που ζητούν οι Οικολόγοι Πράσινοι, μαζί με τα μεγάλα συμφέροντα.

Οσο για τους αγρότες; Αυτοί έχουν καταλάβει καλά το ρόλο τους και τους έχουν κατατάξει ήδη στους αντιπάλους τους ευρωλάγνους και ευρωυποτακτικούς, που απεργάζονται τον αφανισμό τους. Γι' αυτό και θα τους ανταμείψουν ανάλογα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ