Τρίτη 31 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων
Αύριο Τετάρτη

- Η Κομματική Οργάνωση Θήβας του ΚΚΕ προσκαλεί τους οπαδούς και τους φίλους του Κόμματος στη συγκέντρωση - σύσκεψη, που διοργανώνει στην αίθουσα του δημαρχείου, αύριο Τετάρτη 1 του Νοέμβρη και ώρα 6.30 μ.μ., για την παρουσίαση των Θέσεων, την οποία θα κάνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Κολιάτσου του ΚΚΕ προσκαλεί τους οπαδούς και τους φίλους του Κόμματος στην εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων που έχει προγραμματίσει να κάνει αύριο Τετάρτη 1 του Νοέμβρη και ώρα 6 μ.μ., στα γραφεία της, Πατησίων 280.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση αύριο Τετάρτη 1 του Νοέμβρη και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, στην Τρίπολη, για την παρουσίαση των Θέσεων, την οποία θα κάνει ο Βασίλης Καλαματιανός, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Την Πέμπτη

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη, 2 του Νοέμβρη και ώρα 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στο Αργος, για την παρουσίαση των Θέσεων, με τον Τάκη Τσίγκα, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Η ΚΟΒ Αλσούπολης - Καλογρέζας του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος στα εγκαίνια των νέων της γραφείων, επί της οδού Αλαμάνας 21 στην Καλογρέζα, την Πέμπτη2 Νοέμβρη, στις 6.30μ.μ., όπου θα παρουσιαστούν και οι Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο.

Την Παρασκευή

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το επικείμενο 16ο Συνέδριο του Κόμματος, την Παρασκευή 3 του Νοέμβρη και ώρα 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μεσσηνίας στο Διοικητήριο. Τις Θέσεις θα παρουσιάσει μέλος της ΚΕ του Κόμματος, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση.

Την Κυριακή

- Οι ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων και Παιδείας του 5ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ, καλούν τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος στη συγκέντρωση που διοργανώνουν για την παρουσίαση των Θέσεων για το 16ο Συνέδριο, την Κυριακή 5/11, στις 11 το πρωί, στην ταβέρνα «ΤΟ ΤΖΑΚΙ» στην οδό Ιωάννου Φωκά 61, στη Λαμπρινή.

- Η ΚΟΒ Υμηττού του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - σύσκεψη για την παρουσίαση των Θέσεων τη Δευτέρα, 6 του Νοέμβρη, στις 7μ.μ., στα γραφεία της, Περγάμου 12 (πλατεία Υμηττού).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ