Τρίτη 28 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Αλυσανδράκης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα λάβει για τη στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Δερβιζιάνων του Δ. Λάκκας Σουλίου του Ν. Ιωαννίνων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα θα πάρουν ώστε η εταιρεία «VIVERE ΑΕ» να επαναπροσλάβει τους δύο εργαζόμενους που απέλυσε και να μη θιγούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στο καζίνο Ξάνθης και αν θα καταργηθεί κάθε αντεργατική νομοθετική διάταξη.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς αν θα προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση στην ανάκληση της απόφασης για διακοπή του υποκαταστήματος του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού ΑΕ (ΟΠΕΠ ΑΕ) στη Θεσσαλονίκη, καθώς και τι μέτρα θα πάρει για τη συνέχιση της εργασίας της κ. Μαρίας Τέκνη, η οποία έχει δύο παιδιά και σύζυγο με ειδικές ανάγκες.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου, Λίλα Καφαντάρη, Γιάννης Πρωτούλης, Σταύρος Σκοπελίτης και Σπύρος Χαλβατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, αν προτίθεται να λάβει όλα τα μέτρα, ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της Νομαρχίας Ρεθύμνου και να ολοκληρωθούν οι περιβόητες μελέτες μέσα στο 2009, διασφαλίζοντας, ταυτόχρονα, τον κατά 100% δημόσιο χαρακτήρα των κατασκευών και αν θα διασφαλιστεί η αναγκαία χρηματοδότηση για την κατασκευή του σχολικού συγκροτήματος, είτε μέσω του ΟΣΚ, είτε μέσω του ΠΔΕ, είτε μέσω του ΠΕΠ Κρήτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ