Τρίτη 1 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Το άνοιγμα της νέας πορείας του ΚΚΕ προς το λαό, για να πάρει ο λαός το μέλλον στα χέρια του, που συνδυάζει την ένταση των αγώνων με πολιτικές συγκεντρώσεις, περιοδείες και εξορμήσεις σε όλη τη χώρα, σε χώρους δουλειάς και μόρφωσης, για την ανάπτυξη της εναλλακτικής πολιτικής πρότασης εξουσίας του Κόμματος απέναντι στα αντιλαϊκά σενάρια αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού σκηνικού, εγκαινιάστηκε χτες από τα Γιάννενα στην περιοδεία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Αυτό το άνοιγμα της επιθετικής, δυναμικής και αισιόδοξης εκστρατείας του ΚΚΕ παρουσίασε η Αλέκα Παπαρήγα στην ομιλία της στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Φιλοσοφικής Σχολής, ξεδιπλώνοντας στους φοιτητές και τους πανεπιστημιακούς την πολιτική πρόταση εξουσίας του Κόμματος. Ανέδειξε την ιδιαίτερη αξία και σημασία του αγώνα σήμερα, ώστε οι θετικές διαδικασίες και διεργασίες απεγκλωβισμού από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να οδηγήσουν τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία στο δρόμο της αγωνιστικής δράσης και πάλης, στο δρόμο της ρήξης με τα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό.

Κατά την περιοδεία στο Πανεπιστήμιο, την Αλ. Παπαρήγα συνόδευαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Αλυσσανδράκης, η Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, Λουίζα Ράζου καθώς και αντιπροσωπεία της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

Η Αλ. Παπαρήγα συναντήθηκε με τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου, καθώς και με το ΔΣ του Συλλόγου Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ