Τρίτη 1 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Κλαίν' οι χήρες - κλαίν' κι οι παντρεμένες»!

Η τελευταία ανακάλυψη του κ. Τσίπρα είναι ότι τον... «κατακρεουργούν» τα ΜΜΕ! Τα ίδια δηλαδή Μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά, που εδώ και μήνες συμπεριφέρονται ωσάν όλα να κινούνται περί το ...«Τσιπριακό»!

Αντί άλλου σχολίου, σχετικά με τη «βιομηχανία» υπερπροβολής του κ. Τσίπρα (από περιοδικά για μοτοσικλέτες μέχρι τα μεσημεριανάδικα της ...Βάσιας Λόη), θα περιοριστούμε στην παρακάτω αναδημοσίευση από τα χτεσινά «Νέα»:

«Το θέμα (η "καταγγελία" Τσίπρα) δε θα είχε τόση σημασία αν ο φέρελπις αρχηγός του Συνασπισμού δεν ήταν εδώ και τρεις μήνες το αγαπημένο παιδί αυτών που καταγγέλλει! Και για να το πούμε πιο απλά, δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι ο Συνασπισμός θα είχε φτάσει εκεί που έφτασε στις δημοσκοπήσεις, αν τα ΜΜΕ που καταγγέλλει δεν έπαιζαν από το πρωί ως το βράδυ Τσίπρα - από το τι ρούχα φοράει μέχρι τι μηχανή καβαλάει και από το σε ποια μπαρ πηγαίνει μέχρι το πώς έφτασε εδώ που έφτασε...».

Αυτή είναι η σχέση του ΣΥΝ και του προέδρου του με τα ΜΜΕ. Ομως, ο κ. Τσίπρας διαμαρτύρεται! «Κλαίν' οι χήρες - κλαίν' κι οι παντρεμένες», που λέει κι η παροιμία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ