Σάββατο 29 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Λάσπη κατά του ΚΚΕ

O πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης επιβεβαίωσε και χθες στη Βουλή με την ομιλία του την εκτίμηση ότι έχει αναλάβει εργολαβικά την επίθεση λάσπης και συκοφαντίας κατά του ΚΚΕ. Αναμάσησε τις χρεοκοπημένες θέσεις για τη στάση του Κόμματος στην εξαγορά της εταιρείας «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» από τον ΟΤΕ και είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι ΚΚΕ διάκειται ευνοϊκά υπέρ συγκεκριμένων καπιταλιστών!

Παρά το γεγονός ότι για την υπόθεση «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» έχουν τοποθετηθεί επανειλημμένα και υπεύθυνα στελέχη του Κόμματος, ο Γ. Καρατζαφέρης είπε ότι για τη συμφωνία «ΓΕΡΜΑΝΟΥ» και ΟΤΕ δεν υπήρξε αντίδραση από την «άκρα αριστερά» και «κάποιοι έφυγαν από την αίθουσα (της Βουλής) όταν γινόταν η συμφωνία», παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συμφωνία ουδέποτε ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Είναι τέτοιο το αντιΚΚΕ μένος του, που έφτασε στο σημείο να υπαινιχθεί ότι το ΚΚΕ συναλλάσσεται με καπιταλιστές, λέγοντας: «Θα ήθελα να δούμε από το κόμμα αυτό που κόπτεται για τον καπιταλισμό και φωνάζει, να δούμε από το κομματικό όργανο κάτι δυσμενές για τη χειρότερη έκφραση του κεφαλαίου, την Γιάννα Αγγελοπούλου! Εγώ περιμένω μονόστηλο εναντίον της Γιάννας Αγγελοπούλου, αλλά όταν το κεφάλαιο τα "δίνει" σε συγκεκριμένους φορείς, τότε αυτομάτως απαλλάσσεται κάθε κριτικής»!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ