Σάββατο 29 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις

-- Εκδήλωση για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια πραγματοποιεί η Επιτροπή Ειρήνης Πρέβεζας, σήμερα Σάββατο 29 Μάρτη και ώρα 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Πρέβεζα city». Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Νίκος Παπαναστάσης, συνταγματάρχης εν αποστρατεία και μέλος της ΚΕΘΑ.

-- Εκδήλωση για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια πραγματοποιούν η Επιτροπή Ειρήνης και το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας, σήμερα Σάββατο 29 Μάρτη και ώρα 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

-- Εκδήλωση για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια πραγματοποιεί η Επιτροπή Ειρήνης Αρτας αύριο Κυριακή 30 Μάρτη και ώρα 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Κρόνος», με ομιλήτρια την Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα «Βαλκάνια - ΝΑΤΟ - Αιγαίο» πραγματοποιεί η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης τη Δευτέρα 31 Μάρτη και ώρα 6.30 μ.μ., στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, με ομιλήτρια τη δημοσιογράφο Αννα Μπαλή.

-- Εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στα Βαλκάνια διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης Γούβας και άλλοι τοπικοί φορείς την Τετάρτη 2 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 123ου Δημοτικού Σχολείου (Βαθυκλέους και Ιλιάδος - πλατεία Πλυτά), με ομιλητή τον Γρηγόρη Πετρόπουλο, οργανωτικό γραμματέα της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ