Σάββατο 29 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Να βρούμε χορηγούς»...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Η επίσκεψη ενός υποψήφιου πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα, έγινε αφορμή για να εκθέσουν φοιτητές και καθηγητές τα προβλήματα του Τμήματος και να πάρουν την απάντηση ...βγαλμένη λες μέσα από το νόμο - πλαίσιο: Βρείτε χορηγούς!

Καθηγητές του Τμήματος έθεσαν το πρόβλημα των χρημάτων που πληρώνουν οι φοιτητές από την τσέπη τους για διανυκτερεύσεις και υλικά (π.χ. φόρμες) προκειμένου να έχουν ενιαία εμφάνιση σε εκδηλώσεις που συμμετέχουν στα πλαίσια δραστηριοτήτων του τμήματος. Φοιτητές της ΠΚΣ είπαν ακόμα ότι το τμήμα στερείται ιδιόκτητων εγκαταστάσεων, οι φοιτητές πληρώνουν από την τσέπη τους κάθε μέρα μεγάλα ποσά για τη μετακίνηση, φοιτητικές εστίες δεν υπάρχουν και ούτε που γίνεται συζήτηση για να φτιαχτούν κ.ά.

Ο διεκδικητής όμως του πρυτανικού θώκου προτίμησε να δώσει τα διαπιστευτήριά του στην κυβέρνηση, παρά να πάρει θέση διεκδίκησης για τις ανάγκες των φοιτητών και του ιδρύματος. Ετσι, είπε ότι λεφτά το Πανεπιστήμιο δεν έχει, μπορούμε όμως να βρούμε τρόπους, όπως οι χορηγοί που μπορούν να λύσουν τέτοια προβλήματα...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ