Τρίτη 18 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Με την αλληλεγγύη όλων να πετύχει η απεργία

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζεται για την επιχείρηση των καναλαρχών να καταστείλουν την απεργία των τεχνικών τηλεόρασης:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τρομοκρατική επιχείρηση των μεγαλοκαναλαρχών που με κάθε τρόπο επιδιώκουν την καταστολή της απεργιακής κινητοποίησης των τεχνικών σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας. Εκτός από την άμεση τρομοκρατία στους χώρους εργασίας, οι επιχειρηματίες ιδιοκτήτες των μεγάλων καναλιών επιστρατεύουν τώρα και τα δικαστήρια, με στόχο την απαγόρευση της απεργίας ως παράνομης και καταχρηστικής.

Για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται ότι οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών ΜΜΕ, εκτός από το ότι χρησιμοποιούν τη δύναμη των Μέσων που κατέχουν, για να συκοφαντούν τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, καταπατούν και τα στοιχειώδη δικαιώματα των εργαζομένων στους σταθμούς και τις εφημερίδες τους. Είναι οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές όλων των αντιλαϊκών μέτρων και των κυβερνήσεων της ΝΔ και των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα έχουν τη στήριξη των κομμάτων της πλουτοκρατίας.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους δημοσιογράφους να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων τεχνικών της τηλεόρασης. Να αποκρουστεί η εργοδοτική τρομοκρατία. Να πετύχει η απεργία. Να λάβουν οι μεγαλοκαναλάρχες και η κυβέρνηση την απάντηση που πρέπει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ