Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προκλητική επίθεση

Σε προκλητική επίθεση στο ΚΚΕ, χωρίς να απαντήσει στην ουσία των καταγγελιών, κατέφυγε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) Γιάννης Βαρδακαστάνης, σε σύσκεψη που διοργάνωσε η ΕΣΑμεΑ την περασμένη Τρίτη το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με αφορμή Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή για τον εκδημοκρατισμό των οργανώσεων των αναπήρων.

Τόλμησε να μιλήσει για επέμβαση στα συνδικαλιστικά πράγματα των αναπήρων και να επιτεθεί στο ΚΚΕ αυτός που πρωτοστάτησε στο να γίνει η ΕΣΑμεΑ μηχανισμός χειραγώγησης των ΑμεΑ, στήριγμα των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων της ΝΔ σήμερα και του ΠΑΣΟΚ χτες. Οταν οι ανάπηροι οδηγούνται στην εξαθλίωση, την αμορφωσιά, το περιθώριο, όταν τα προβλήματα των ΑμΕΑ και των οικογενειών τους οξύνονται καθημερινά σαν αποτέλεσμα των αντιλαϊκών πολιτικών σε Υγεία, Πρόνοια, Κοινωνική Ασφάλιση.

Ηρθε η ώρα οι αγωνιστές ανάπηροι και οι οικογένειές τους να τους γυρίσουν την πλάτη, να συσπειρωθούν γύρω από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ). Να δώσουν μια πρώτη απάντηση συμμετέχοντας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που γίνεται αύριο Σάββατο στις 8.30 π.μ. έξω από το ξενοδοχείο ΙΜΠΕΡΙΑΛ, ενάντια στο νέο πραξικόπημα της ΕΣΑμεΑ μέσω του καταστατικού της συνεδρίου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ