Παρασκευή 1 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ συζητούν αυτή την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, διοργανώνοντας συσκέψεις και εκδηλώσεις, ανοιχτές σε φίλους του Κόμματος, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που προβληματίζεται και θέλει να ανιχνεύσει έναν διαφορετικό δρόμο, να ακούσει τι προτείνει το ΚΚΕ, να καταθέσει τις σκέψεις του. Συγκεκριμένα:

-- Σήμερα Παρασκευή, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δεσφίνας, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Παναγής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Σάββατο, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, στις 6 μ.μ. Θα μιλήσει η Σούλα Βλησίδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 3/2 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, στις 11 π.μ. Θα μιλήσει ο Στ. Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 3/2, στο Πνευματικό Κέντρο Τρικκαίων, στις 11 π.μ. Θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 3/2, στη νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, στις 11 το πρωί. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κρεωνάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 3/2, στο Δημαρχείο Υμηττού, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Τούλα Μητσέα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Κυριακή 3/2, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου) από τις ΚΟ Εξαρχείων, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 4/2, στα γραφεία Εθνικής Αντίστασης στη Γλυφάδα (Σμύρνης 37), στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Τρίτη 5/2, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 6/2, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αμφισσας, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Παναγής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 7/2, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 9/2, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΟΝΑ (Βαθειοχωρίου και Καρολίδου), από τις ΚΟΒ και ΟΒ Γκύζη, στις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ