Τετάρτη 24 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ

ΝΤΡΟΠΗ; ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ; «Οι άθλιοι χαρακτηρισμοί, οι αήθεις υπαινιγμοί, τα ελεεινά σχόλια που ανταλλάσσουν οι δυο πλευρές που αναμετρώνται για το προεδρικό αξίωμα του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι μόνο πρωτοφανή πράγματα για ένα κόμμα, που πριν από 40 ημέρες πάσχιζε να πείσει τους Ελληνες ότι μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα. Είναι εντελώς απαράδεκτα για το σύνολο της πολιτικής ζωής της χώρας. Και είναι απολύτως ενδεικτικά για την κατάντια ενός πολιτικού χώρου, που πήγε την Ελλάδα μπροστά, και τώρα σπαράσσεται από προσωπικά συμφέροντα. Κι όλα αυτά, την ώρα που η ετοιμόρροπη κυβέρνηση κάνει πάρτι εις βάρος των πολλών, και προς όφελος των λίγων. Ντροπή...» (ο Γ. Παπαχρήστου στα ΝΕΑ).

ΜΠΑ, ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ: «Τις αρχικές υποψίες ότι οι πυρκαγιές της Αττικής ήταν εμπρησμοί επιβεβαίωσαν χθες τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, ενώ αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εγκλημάτων Εμπρησμού εκτιμούν ότι οφείλονται σε οργανωμένο δίκτυο εμπρησμών και μάλιστα εξετάζουν αν ενεργούσαν από κοινού» (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

«ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ» ΠΟΙΗΜΑ: «Το Σαββατοκύριακο η αστυνομία της Μόσχας συνέλαβε 63 νέους από 13 ως 17 ετών που κρίνονται ύποπτοι για τουλάχιστον τρεις επιθέσεις εναντίον περαστικών εκ τον οποίων ο ένας απεβίωσε (...) "ακατανόητη αυτή η συμπεριφορά αφού αύριο στη θέση των θυμάτων θα μπορούσαν να βρεθούν οι ίδιοι ή οι συγγενείς τους" είπαν οι αστυνομικοί λες κι αυτό είναι το μόνο ακατανόητο σε μια Ρωσία με 1.000.000 άστεγα χαμίνια να τριγυρνούν στους δρόμους της» (ο Θ. Αυγερινός στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ