Τετάρτη 3 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
33ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Σε τροχιά κορύφωσης

Την Κυριακή 7 Οκτώβρη στις 8.00 μ.μ. η κεντρική εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο

Τέσσερις μέρες απέμειναν για την κεντρική εκδήλωση του 33ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «ΟΔΗΓΗΤΗ», που διοργανώνεται την Κυριακή, 7 Οκτώβρη, στις 8.00 μ.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο.

Το ταξίδι του 33ου Φεστιβάλ κορυφώνεται, σηματοδοτώντας την ένταση της δουλιάς της ΚΝΕ στους εργαζόμενους και τη νεολαία, για την προετοιμασία των αγώνων που έρχονται, για την οργάνωση της αντεπίθεσης στην αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική λαίλαπα που ήδη προαναγγέλθηκε και βρίσκεται προ των πυλών.

Στην κεντρική εκδήλωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Ακόμα, θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ) Μιγκέλ Μαδέιρα.

Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους: Βασίλη Καζούλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδη, Φίλιππο Πλιάτσικα, Διονύση Τσακνή.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα, στο χώρο της εκδήλωσης θα φιλοξενηθεί έκθεση πολιτικής αφίσας για τον κομμουνιστή επαναστάτη, ενώ θα προβληθεί και ειδικό βίντεο.

Στην τελική ευθεία στη μάχη της διακίνησης του εισιτηρίου, η τιμή του οποίου είναι 5 ευρώ, έχουν μπει δυναμικά τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, ενώ η ανταπόκριση από τη νεολαία και τους εργαζόμενους καταγράφεται ιδιαίτερα σημαντική. Ξεχωριστή σημασία παίζει και το γεγονός ότι τα έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν για την ενίσχυση των μαθητών των πυρόπληκτων περιοχών της Ηλείας.



Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ