Τετάρτη 3 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η ΚΟ ΔΕΗ του ΚΚΕ διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση για τα αποτελέσματα των εκλογών και την προοπτική που ανοίγεται για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της ΚΟΑ του Κόμματος, Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου.
  • Η ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Κοκκινιάς του ΚΚΕ καλεί στη συζήτηση που διοργανώνει σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα, σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της (Τερψιθέας 6).
  • Εκδήλωση με θέμα «Αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών και προοπτική» με ομιλήτρια την Σοφία Καλαντίδου, βουλευτή του ΚΚΕ, διοργανώνει η ΚΟΒ Βότση της ΚΟΘ του ΚΚΕ σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην καφετέρια «Στράτος».
  • Πλατιά σύσκεψη με οπαδούς και φίλους θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Πόλης Ηρακλείου του ΚΚΕ σήμερα Τετάρτη, στην αίθουσα του Πολύκεντρου Νεολαίας, στην Οδό Ανδρόγεω στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, γραμματέας της ΕΠ Ηρακλείου του ΚΚΕ.
  • Σύσκεψη για την εκτίμηση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 16ης Σεπτέμβρη διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, αύριο Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Εισηγήτρια θα είναι η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος στην Α΄ Πειραιά.
  • Η ΚΟ Περάματος καλεί σε σύσκεψη που διοργανώνει αύριο Πέμπτη 4 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του ΔΗΠΟΠ(Νεωρίων και Φωκίωνος) με θέμα: «Η οργάνωση του αγώνα, οι στόχοι και τα μέτωπα πάλης μετά τις εκλογές της 16ης Σεπτέμβρη 2007».
  • Εκδήλωση - συζήτηση για το αποτέλεσμα των εκλογών και τους νέους αγώνες, διοργανώνουν την Παρασκευή 5 Οκτώβρη οι ΚΟΒ Νάουσας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 8.30 μ.μ. στο Στέκι Νεολαίας του Δήμου Νάουσας. Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • H ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ καλεί στο γλέντι που διοργανώνει το Σάββατο 6/10, στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα «ΣΤΟΑ» (πριν τον Καρακόλιθο Λιβαδειάς).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ