Παρασκευή 6 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Φουσκώνει" το κύμα συμπαράστασης

Στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών της Θεσσαλίας και ολόκληρης της χώρας, στέκονται ο ένας μετά τον άλλο οι μαζικοί φορείς της χώρας.

Η Ενωση Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτευούσης συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα της αγροτιάς και καλεί όλους τους εργαζόμενους να εκδηλώσουν ενεργά την αλληλεγγύη τους σε αυτό, γιατί οι αγρότες υποχρεώθηκαν να βγουν στους δρόμους από την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης.

Μήνυμα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους αγρότες στέλνει σε ανακοίνωσή της και η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ενωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού."Η μάχη των αγροτών για επιβίωση και προκοπή, τονίζεται στην ανακοίνωση, δείχνει ότι άμεσα επιβάλλεται η συγκρότηση ενιαίου μετώπου πάλης".

"Ο αγώνας ο δικός σας είναι αγώνας όλης της Ελλάδας", επισημαίνουν στην ανακοίνωση τους ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και ο Σύνδεσμος ΟΤΑ - ΝΠΔΔ ΟΤΑ περιοχής Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μεγάρων, Μάνδρας, Βιλλίων, Ερυθρών, Μαγούλας, Ν. Περάμου και Οινόης.

Στο πλευρό των αγροτών βρίσκεται και ο Σύλλογος Σπουδαστών του ΤΕΙ Δασοπονίας Καρδίτσας.Σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι η αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί, με μαθηματική ακρίβεια, τη φτωχομεσαία αγροτιά της χώρας στο ξεκλήρισμα.

Ανάλογο μήνυμα συμπαράστασης προς την αγωνιζόμενη αγροτιά απευθύνει και το σωματείο εργαζομένων στη Συνεταιριστική Εταιρία Λιπασμάτων.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καρδίτσας καλεί, με ανακοίνωσή της, το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ να στηρίξει τους αγώνες των αγροτών, καθώς τα αιτήματά τους είναι δίκαια.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ