Παρασκευή 6 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Στην Αμφισσα σήμερα

Αυξάνουν τα τρακτέρ σε Δομοκό, Βοιωτία

ΛΑΜΙΑ (του ανταποκριτή μας).-

Συντονισμένοι με τους άλλους αγρότες οι ξωμάχοι του Δομοκού παρά τις "αντίξοες συνθήκες" παραμένουν σταθεροί, στο Δρούγο,στον παλιό Εθνικό δρόμο Λαμίας - Καρδίτσας, ενισχύοντας καθημερινά τις δυνάμεις τους, καθώς παρατάσσονται πολλά περισσότερα τρακτέρ.

Σήμερα οι αγρότες της Φωκίδας μετά από κάλεσμα της ΕΑΣ και της ΟΑΣ Φωκίδας, Αγροτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών Αμφισσας, Ιτέας - Κύρας, Χρισσού και Σερνικακίου, αναμένεται να δώσουν το δικό τους μαζικό και μαχητικό "παρών" στον αγώνα της αγροτιάς. Συγκεκριμένα το απόγευμα στις 6 μμ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Λαού της Αμφισσας,απ' όπου θα στείλουν το δικό τους μήνυμα για αντίσταση και αντεπίθεση κατά των αντιαγροτικών - αντιλαϊκών αποφάσεων ΕΕ και κυβέρνησης για να απαιτήσουν μια καλύτερη ζωή. Θα διατρανώσουν, παράλληλα, με τη συμπαράστασή τους στους συναδέλφους τους στον κοινό αγώνα και την απόφασή τους για συνέχιση του αγώνα.

Στη Λιβαδειά χτες, οι αγρότες προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του "Οργανισμού Βάμβακος", ζητώντας κατάργηση της συνυπευθυνότητας και απόδοσής της, αλλαγή του κανονισμού και αύξηση του πλαφόν κ. ά.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι ενημερωτικές περιοδείες των αγροτικών στελεχών των Συντονιστικών Επιτροπών Αγροτών της Λιβαδειάς και Θήβας και της ΟΑΣ Βοιωτίας. Τα τρακτέρ "ζεσταίνονται" σε Διόνυσο, Αη Γιώργη, Υψηλάντη, Σωληνάρι,ενώ στον Ορχομενό για τέταρτη μέρα χτες παρέμεναν στην πλατεία. Σειρά, σήμερα, έχουν τα χωριά της Θήβας, Θεσπιές, Βάγια και Πυρί.

Μήνυμα συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους αγρότες έστειλαν η Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Θήβας και η Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Λιβαδειάς,καταγγέλλοντας την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και απαιτώντας επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των αγροτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ